Cazare

Construită pe un teren virgin situat chiar pe malul Mureşului, în perioada septembrie 2013 – iunie 2014, pensiunea Lunca este parte a complexului turistic “Zori de zi” şi vă oferă cazare în Arad într-un ambient natural de excepţie, la preţuri foarte competitive! La pensiunea Lunca aveţi liniştea dorită la numai 8 kilometri de centrul oraşului Arad, cu acces pe drum asfaltat. În plus, accesul pe autostrada A1 este la numai 4,5 kilometri, care se parcurg în cel mult 7 minute.

Fie că vă gândiţi la o mică vacanţă sau aveţi programată o călătorie de afaceri în Arad, pensiunea Lunca este soluţia de cazare optimă, ca locaţie, amenajare, servicii şi preţuri. Pensiunea Lunca vă oferă cazare în Arad cu locuri de parcare şi internet wireless gratuit, pentru un sejur liniştit, retras în natură dar în acelaşi timp conectat la ultimele informaţii.

 

Tip camera
Pret [lei]
Cameră single fără mic dejun
100
Cameră single cu mic dejun
115
Cameră dublă fără mic dejun
115
Cameră dublă cu mic dejun
145

Tarifele de mai sus includ toate taxele!

Cele 11 camere duble sunt date în folosinţă în iunie 2014 şi fie că veţi alege o cameră cu vedere spre Mureş sau cu vedere spre parcul amenajat, veţi avea parte de linişte şi de odihnă. Vă aşteptăm cu drag şi vă invităm să faceţi chiar acum o rezervare!

Pentru detalii suplimentare şi întrebări vă invităm să ne contactaţi telefonic la +4.0740.040.076 sau prin e-mail la rezervari@complexzoridezi.ro