Restaurant

Restaurant Pensiunea Lunca

Restaurantul pensiunii Lunca este deosebit prin locaţia lui şi prin deschiderea, la propriu, către natură. Cu o capacitate de cel mult 50 de persoane, restaurantul se deschide către o terasă principală de pe care priveşti netulburat cursul liniştit al râului Mureş. Meniul este unul dintre cele mai variate din oraş, cu accent pe preparatele la grill si ceaun, dar fără a ignora delicioasele clătite şi papanaşii cu gem şi smântână, pentru care mulţi arădeni vin aici, cu maşina sau bicicleta.


Restaurantul Lunca vă aşteaptă zilnic între orele 14:00 şi 23:00.


Intrarea în pensiune este de asemenea străjuită de 2 terase de vară, dedicate în principal gustărilor uşoare, deserturilor şi băuturilor. Terasele sunt umbrite şi deservite de personal calificat, pregătit să vă îndeplinească solicitările.


Ofertă specială!
Gustări uşoare la 12 lei porţia şi din partea casei un pahar cu apă sau suc, sau un ţap de bere!


Restaurantul şi terasele pensiunii Lunca sunt ideale pentru evenimente private în mijlocul naturii, cu meniuri 100% personalizate şi posibilitate de închiriere a camerelor pentru cazare. Zile de naştere, onomastice, diverse aniversări, botezuri sau nunţi restrânse, toate pot fi organizate într-un cadru natural de vis, la pensiunea Lunca. Vă invităm să ne contactaţi pentru detalii suplimentare cu privire la organizări de evenimente la numărul de telefon +4.0740.040.076 sau la rezervari@complexzoridezi.ro